Bekijk profiel

0 entries
0 reacties
Naam
Dave Korthouwer
Over mij
Voor als het vakkundig, specialistisch en grondig schoon moet zijn. In de gehele Benelux rijden de servicewagens voor bij de klant. Bij calamiteiten als waterschade en brand geldt een 24-uurs service. Zelfs het hardnekkigste vuil moet wijken.

Wij reinigen waar de dagelijkse schoonmaak ophoudt. Dit vinden wij een heel dankbaar beroep. Een internationaal gewaardeerde reputatie groeide in de twintigjarige bedrijfshistorie.

AB Cleaning rukt uit voor tapijt-, lamellen en meubelreiniging, harde vloeren, bestrating, graffitiverwijdering, gevel- en roltrapreiniging. Je praat over een heel breed werkveld zoals op de particuliere en bedrijvenmarkt, overheidsinstellingen etc. We kennen alle materialen en de specifieke behandelingen die zij vereisen. Voor elk schoonmaakprobleem hebben wij een passende oplossing.

Vloeren
Neem nu marmeren vloeren. De vakmensen van AB Cleaning slijpen en polijsten deze geheel vlak en met een mooie egale hoogglans. Een alternatieve methode is kristalliseren. ‘Het gaat altijd om duurzaam schoonmaakwerk, waarvan je na maanden nog het resultaat bewondert.
Andere typen vloeren die worden gereinigd zijn o.a. tapijten vloeren, houten vloeren, diepvriesvloeren en betonnen vloeren. Dit soort opdrachten brengt AB Cleaning binnen bij onder andere kastelen, stations, sporthallen en productiebedrijven en natuurlijk ook in woonhuizen.

24 uur service
Ook bieden wij een 24 uur service aan door heel Nederland. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor waterschades en brandschades. Door ons truckmount systeem zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn en de schade specialistisch op te ruimen en schoon te maken.

Werken met schadelijke stoffen is natuurlijk uit den boze. Alle reinigingsmiddelen zijn mens-, milieu- en diervriendelijk. Het gebruik van chemicaliën wordt tot een minimum beperkt. De meest gebruikte technieken zijn met warmte, water en lucht.
Email
d.korthouwer@abcleaning.nl
Websites
http://www.abcleaning.nl