SJOA SKI TRIP 2015 NAAR ST. ANTON – OOSTENRIJK

De Wintersport commissie heeft ook dit jaar weer hun nek uitgestoken en een Ski trip geregeld. Dit jaar hebben ze een reservering van dinsdag 31 maart tot en met zaterdag 4 april 2015 naar St. Anton (Oostenrijk) in een volledig catered chalet van WENS Chalets. Dit betekent dat ontbijt, diner en alle drankjes in het chalet inbegrepen zijn.
Zelf regelen we het vervoer (veelal met eigen auto’s), koop je een ski-pas en bekostig je de apres-ski.
De kosten bedragen dit jaar, na keiharde onderhandelingen, slechts 300 euro per persoon voor vier overnachtingen.
LET OP, er is een reservering in een chalet voor 18 personen. Op dit moment hebben ze in de voorregistratie al 18 personen op hun lijstje staan.
ECHTER, er is nog een tweede WENS chalet in St. Anton voor MINIMAAL 30, tot maximaal 40 personen. Natuurlijk gaan we dit jaar proberen om dan dus met een top groep van minimaal 30 personen te gaan skiën.
We hebben de optie op dit grotere chalet slechts tot 10 oktober in optie.  Daarom vraagt de commissie jullie om voor vrijdag 10 oktober 12:00 uur te reageren of je mee gaat. Doe dit met een mailtje naar dave@aalderingict.nl
Als we niet met minimaal 30 mensen kunnen gaan dan blijft het chalet van 18 personen over. Daarom: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, en VOL is VOL.
Alvast bedankt!
Namens de Wintersport Commissie 2015,
Dave Aaldering & Niels van ’t Veer